Официални снимки за 76105: The Hulkbuster: Ultron Edition

Toy Fair продължава с разкритията. След като видяхме официалните сетове за Avengers: Infinity War в началото на седмицата, остана да видим UCS Hulkbuster сет  и 4 BrickHeadz (които все още не са разкрити официално, но най-вероятно ще бъдат този уикенд).

На вашето внимание, 76105: The Hulkbuster: Ultron Edition в пълният му блясък.

Сетът ще съдържа 1363 части на цена от 119.99 долара / 129.99 евро и 119.99 паунда. Той ще бъде на пазара от 3-ти март. Няма да бъде пускат за VIP клиентите на LEGO по-рано. Той ще бъде висок 25 см, дълъг 10 см и широк 22 см. Платформата към сета без допълнително прикрепените екстри ще е 2 см висока, широка 19 см и 22 см дълга.

Моделът ще има сменяема ръка, която ще има функция да удря (може да разберете по-добре от снимката по-долу), чрез натискане на бутон на гърба на модела ще светва малка част на гърдите му, както е във филма. Роботът ще има стойка, както и за всеки UCS сет табелка с детайли за истинския модел, която ще може да поставят под наклон или не. Към платформата ще могат да се добавят допълнителни роботизирани “ръце” и компютър. Също към платформата ще може да се поставя и резервната ръка на Hulkbuster-a.

Към него ще има ексклузивна фигурка Iron Man Mark 43 със светещи в тъмното елементи.